Inschrijven Betalis Light

Betalis light is het incasso abonnement van Betalis. Honderden bedrijven & ondernemers profiteren al van de voordelen van dit abonnement. Met het Betalis Light incasso abonnement beperken onze klanten de kosten in de buitengerechtelijke fase tot nihil.

Een groot voordeel van het abonnement ligt voorts in de omstandigheid dat de juridisch inhoudelijke begeleiding van onze ervaren juristen u niets extra kost in de buitengerechtelijke fase. De klanten die geen Betalis Light abonnement (of lid zijn van de NIC) hebben dat voordeel niet: die betalen voor de juridisch inhoudelijke behandeling een uurtarief. En aangezien dat uurtarief nagenoeg gelijk is aan het bedrag dat het abonnement kost, is het afsluiten van dit abonnement aan te raden.

U moet natuurlijk helemaal niets. Als u geen abonnement wenst af te nemen is dat geen probleem. U bent ook zonder abonnement van harte welkom bij Betalis. De buitengerechtelijke fase behandelen wij namelijk altijd op basis van no cure no pay, dat wil zeggen dat wij geen resultaatsvergoeding in rekening brengen indien er geen resultaat behaald is. U betaalt zonder abonnement wel € 35,00 euro bureau-administratiekosten. Klanten met een Betalis Light abonnement (of met een NIC lidmaatschap) betalen deze bureau en administratiekosten niet. Het niet sluiten van het abonnement is dan ook alleen aan te raden als u maar een enkele wanbetaler hebt en u zeker weet dat er geen verweer zal worden gevoerd.

Het abonnement Betalis Light kost tot eind december van het eerste jaar € 95,00. Daarna kost het € 125,00 per jaar. Opzeggen kan het hele jaar door tegen het einde van het lopende jaar, met inachtneming van een opzegtermijn van een maand. Betalis heeft in haar beleid opgenomen de drempel om binnen te komen net zo laag te houden als de drempel om weg te gaan.

Inschrijven? Vul online het inschrijfformulier in en profiteer direct van de voordelen van uw Betalis Light abonnement.

# Betalis Light NIC + Betalis Light
No Cure No Pay buitengerechtelijke behandeling
Juridisch inhoudelijke begeleiding
Geen bureau- & dossierkosten
Kosten rechtbank / griffierecht
Kosten gerechtsdeurwaarder*
Gratis opzetten dossiers
Gratis stickers voor op uw aanmaningen
Telefonisch advies in juridische aangelegenheden
Uitsluiten kostenrisico in zaken tot 5.000,00
Vooraf vaststaand kostenrisico bij vorderingen tussen 5.000,00 en 25.000,00
Ongelimiteerd incassozaken indienen*