Zelf een aanmaning verzenden met onze incasso tool webapplicatie

Via de applicatie van Betalis kunt u nu zelf een aanmaning sturen die voldoet aan de wettelijke eisen. Zonder dat u of uw debiteur met incassokosten geconfronteerd wordt.

Met incasso.gratis kunt u uw debiteur gratis een laatste herinnering /ingebrekestelling (wettelijke aanmaning) sturen. Dat is belangrijk omdat de incassokosten in een later stadium anders niet op uw debiteur kunnen worden verhaald. Voldoet een aanmaning namelijk niet aan de eisen der wet dan zal een rechter uw debiteur niet in die kosten veroordelen.

De aanmaningen via incasso.gratis voldoen aan die wettelijke eisen. Betalis is het enige incassobureau van Nederland dat het versturen van gratis aanmaningen beschikbaar heeft gesteld in de vorm van een Web Applicatie die tevens gratis is te gebruiken. Met de webapplicatie van Betalis kunt u eenvoudig, snel en veilig, binnen 2 minuten uw openstaande factuur omzetten naar een wettelijke ingebrekestelling (aanmaning) , automatisch. De Applicatie is te gebruiken op elk apparaat dat toegang verleent tot internet.

En let op: noch u, noch uw debiteur raken incassokosten verschuldigd. Feitelijk gunt u uw debiteur een laatste termijn om zonder kosten de vordering te kunnen betalen.

De webapplicatie geeft 3 mogelijkheden

U kunt een aanmaning maken, en deze verzenden:

  • Vanuit uw eigen bedrijf (of persoon), zonder logo (gratis)
  • Vanuit uw eigen bedrijf (of persoon) , met eigen logo (gratis)
  • Vanuit incassobureau Betalis. Met logo van Betalis (€ 2,50 ex BTW)

Omdat we ervan uitgaan dat u de klantrelatie het liefst behoudt, geven we de mogelijkheid om zelf de toon van de ingebrekestelling te kiezen. Aan u dus de keus of u de wettelijke ingebrekestelling een vriendelijke, neutrale of dringende toon geeft.

Stuur nu een aanmaning met het logo van Betalis

Bekijk eventueel de instructie video's en start de webapplicatie

Bekijk de instructievideo's van de gratis incassotool


Verzendt een wettelijke aanmaning uit naam van uw bedrijf met een sticker van Betalis. Kies voor geen of uw eigen logo.

Ga naar de webapplicatie

Verzendt een aanmaning met het logo van incassobureau Betalis. Upload uw UBL factuur of voer handmatig de gegevens in.

Ga naar de webapplicatie