No cure no pay incasso, wat is het?

No cure no pay betekent dat de beloning voor het incassobureau afhankelijk wordt gesteld van het resultaat dat het incassobureau behaalt. Betaalt uw debiteur niets, dan verdient het incassobureau niets. En betaalt uw debiteur alles, dan kost het u ook niets omdat uw debiteur dan de kosten heeft voldaan.

No Cure No Pay zonder addertjes...

Wanneer een incassobureau op basis van no cure no pay werkt dient goed voor ogen gehouden te worden dat dit enkel geldt voor de vergoeding die aan het incassobureau toekomt bij succes. Het heeft dus geen betrekking op kosten die het incassobureau aan derden maakt. Denkt U daarbij aan de deurwaarderskosten en het griffierecht.

Toch biedt Betalis haar klanten de mogelijkheid om óók die kosten uit te schakelen; op het moment dat Uw debiteur niet betaalt, zal Betalis U vragen of U tot dagvaarding wenst over te gaan, onder opgaaf van een schatting van het kostenrisico. Op dat moment kunt U kiezen voor een aantal opties waarbij U het kostenrisico volledig uitsluit, deels uitsluit, of niet uitsluit. Het voordeel van het volledig of deels uitsluiten van het risico is dat onze klanten van te voren exact weten waar ze aan toe zijn.

Betalis heeft in haar kernwaarden opgenomen om open te zijn over kostenrisico’s, en ook open over de aan haar toekomende opbrengsten. Geen kleine lettertjes. Gewoon eerlijke incasso.

Wél of geen abonnement?

Bij Betalis kan het allebei. Het abonnement kost het eerste jaar € 95,00; daarna € 125,00 per jaar. U kunt het abonnement op ieder gewenst moment opzeggen tegen het einde van ieder jaar. Geen ondoorzichtige doorlopende contracten dus. De drempel bij binnenkomst is net zo laag als wanneer U weg zou willen.

Het grote voordeel van het abonnement is dat de juridische begeleiding van Uw dossiers in de aanvangsfase is afgekocht. Koopt U die juridische begeleiding niet af dan geldt een uurtarief in de zaken waarin Uw debiteur Uw vordering zou betwisten.

Ook wanneer U in de dagelijkse praktijk tegen een juridische vraag aanloopt kunt U gewoon telefonisch Uw vraag aan Betalis voorleggen en krijgt U, waar mogelijk, een praktisch antwoord/advies. Dus zelfs als U geen zaken uit handen geeft, heeft U voor enkele euro’s per maand een juridisch adviseur!

Een ander voordeel is dat U met abonnement geen dossier en administratiekosten ad € 35,- kwijt bent voor ieder dossier dat U aanlevert (nb: deze vergoeding staat dus los van de resultaatsvergoeding ; die wordt immers op basis van no cure no pay vast gesteld).

Wanneer U meer dan 3 zaken per jaar uit handen geeft is het sluiten van dit abonnement dus al voordelig.

En of U nu wél of geen abonnement hebt, onze digitale stickers kunt U ALTIJD GRATIS op Uw laatste aanmaningen "plakken".

Start nu een no cure no pay incasso traject