Incasso, maar dan anders...

Betalis is een incassobureau dat in zijn denken en doen een grote afwijking vertoont ten opzichte van zijn concullega kantoren. Betalis stelt oplossingen (online software en applicaties) ter beschikking die voorkomen dat vorderingen uit handen moeten worden gegeven. En abonnementen waarmee u de kostenrisico's kunt beperken en zelfs kunt uitsluiten.

Als enige incassobureau van Nederland bieden wij een combinatie van oplossingen die er gezamenlijk toe leiden dat u met blijere en beter betalende klanten te maken krijgt en tegelijkertijd het kostenrisico dat met wanbetaling samenhangt tot een minimum (=het afschrijven van uw vordering) beperkt.

Realtime koppeling met uw debiteurenadministratie

Door uw processen te koppelen aan uw debiteurenadministratie is het mogelijk om gerobotiseerd uw klanten te herinneren aan de openstaande factuur. Met de inzet van betaalgemak (Ideal betaallinkjes waar bedrag en kenmerk al zijn ingevuld) via SMS en e-mail optimaliseren wij de contactmomenten met uw klant. Het toevoegen van marketing gerichte content is daarbij ook mogelijk (bijvoorbeeld het toevoegen van een kortingcoupon bij een volgende aankoop). Met onze online debiteurenbeheersoftware kunt u de customer journey verlengen, ook na het verzenden van de factuur.

Bij gebruik van onze online debiteurenbeheersoftware vallen de incassokosten toe aan onze klanten!

Wanneer uw debiteur niet tot betaling te bewegen is met uw eigen herinneringen, kan ervoor worden gekozen om een wat dwingender brief te verzenden op papier van Betalis.

Indien door u aanspraak wordt gemaakt op incassokosten (door u zelf te bepalen) vallen deze aan u toe, en spreekt u met Betalis BV een vast tarief/combinatie af voor de inzet van ons briefpapier. Op die wijze behoudt u de controle, ook over de relatie met uw klanten.

ONS ADVIES

Wilt u alle risico's uitsluiten? Kies dan voor onze debiteurenbeheer software in combinatie met een lidmaatschap van de Nederlandse Incasso Coöperatie.
Bij vorderingen van € 100,00 tot € 5000,00 ligt het risico van proces-en deurwaarderskosten bij Betalis BV in het geval er geen verhaal voor uw vordering blijkt. Uw grootste risico is dan dat u uw vordering moet afschrijven (of claimen bij uw verzekeraar). Uiteraard moeten uw vorderingen dan aan een aantal vorderingen voldoen. Met de inzet van de debiteurenbeheersoftware wordt aan de relevante voorwaarden voldaan.

Meer info over online debiteurenbeheer Meer info over het lidmaatschap van de NIC